Despre noi

In anul 2003 a luat fiinta firma MVA AUDIT SRL, dintr-o dorinta foarte clara: aceea de a oferi clientilor cele mai eficiente, rapide si accesibile servicii de contabilitate si audit financiar. Dorinta se naste din pasiune, iar la MVA AUDIT am strans o echipa pasionata de domeniul financiar.

In fiecare luna respectam cu drag ritualul contabilicesc formulat corect, conform legii, dar transformat intr-o forma simpla si limpede pentru toti clientii nostri. Staff-ul nostru include experti acreditati de catre CECCAR, CAFR si CCF si economisti entuziasti, dedicati si pregatiti temeinic pentru a rezolva cu profesionalism orice situatie survine. Bagajul de cunostinte si experienta noastra in domeniu creste in continuu si ne recomanda intotdeauna ca fiind atenti la nevoile clientilor nostri, prompti, eficienti si cunoscatori adevarati ai meseriei de economist.

Anul 2017 este un an important pentru noi, deoarece sarbatorim 14 ani de existenta cu proiecte de succes.

In toata aceasta perioada firma s-a dezvoltat cu succes si a oferit servicii de calitate pentru: audit financiar; expertize contabile si fiscale; reprezentari si asistenta de specialitate in controale si in relatia cu autoritatile fiscale; certificari ale situatiilor financiare anuale; fise fiscale; contabilitatea financiara si contabilitatea de gestiune; intocmirea rapoartelor financiare, a bilanturilor, a declaratiilor privind taxele si impozitele; asistenta in organizarea si gestionarea contabila in cadrul societatilor.

Firma MVA Audit este autorizata de CECCAR (Autorizatia nr. 2617), CAFR (Autorizatia nr. 418) si CCF (Autorizatia nr. 15). Firma reprezentata prin dl Vasile Ardelean (Auditor acreditat, Expert Contabil) este acreditata de catre Federatia Romana de Fotbal pentru efectuarea Auditului pe fair-play financiar si sportiv. Suntem mandri de aceasta distinctie si ne dorim sa mentinem spiritul de fair-play la rang inalt.

Din acest motiv avem intotdeauna la indemana toate raspunsurile si explicatiile pentru situatiile financiare si ii ajutam pe clientii nostri sa inteleaga modalitatile diferite de rezolvare existente. Fiecare client este unic, iar noi intotdeauna ne mulam oferta si colaborarea noastra pe nevoile, bugetul si solicitarile specifice ale fiecaruia. Satisfactia noastra cea mai mare este multumirea clientilor nostri.