Noutati Legislative

Accesul la fondurile europene, simplificat

09/06/2017

In Monitorul Oficial nu nr. 706 din 31 august 2017 a fost publicata Ordonanta nr. 27/2017 pt. modificarea si complementarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 40/2015 privind gestionarea financiara a fondurilor europene pentru perioada 2014-2020;

Noile prevederi ale Ordonantei vizeaza, printre altele, urmatoarele: Largirea categoriilor de cheltuieli pt care se poate cererea de plata, astfel incat beneficiarii/liderii de parteneriat/partenerii sa poata opta pentru plata salariilor, subventiilor, burselor, premiilor si onorariilor si cererea de plata nu doar la cererea de prefinantare sau rambursare. Concret, prin aceasta reglementare se flexibilizeaza implementarea si se reduce presiunea pe bugetul propriu al beneficiarului de fonduri europene.

MVA Audit   |    Inca din 2003 suntem alaturi de clientii nostri, sprijinindu-i in drumul lor catre succesul mult visat. Experienta, profesionalismul si transparenta in lucru sunt atuurile noastre cele mai puternice, alaturi de cel mai bun raport calitate – pret.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.