Contabilitate

Noua versiune a formularului 060!

07/06/2017

Fiscul va introduce o nouă versiune a Formularului 630, utilizat până în prezent pentru calculul CASS, urmând ca decizia de impunere să vizeze, pe lângă stabilirea contribuției de asigurări sociale de sănătate în forma inițială, și contribuția de asigurări sociale.

Din noul formular vor fi excluse veniturile din jocuri de noroc, pentru alinierea la schimbările de legislație. Decizia de impunere vizează veniturile din surse cum ar fi activități independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuală, venituri din activități agricole, silvicultură și piscicultură, venituri din cedarea folosinței bunurilor, venituri din investiții și/sau din alte surse, pensii provenite dintr-un alt stat.

Acum, Fiscul vrea ca formularul să includă și calculul CAS și să nu mai facă refererire la venituri din jocuri de noroc.

Sursa: contaconect.ro

MVA Audit   |    Inca din 2003 suntem alaturi de clientii nostri, sprijinindu-i in drumul lor catre succesul mult visat. Experienta, profesionalismul si transparenta in lucru sunt atuurile noastre cele mai puternice, alaturi de cel mai bun raport calitate – pret.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.